Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

A kiszállítást csak nyitvatartási időben áll módunkban elvégezni.

A megrendelőtől kérünk telefonszámot megadni,a rendeléssel kapcsolatos kérdés felmerülésének esetére!

Nyitvatartás:H-Sz  8-20-ig

                      V   9-19-ig

Ünnepnapokon zárva tartunk!

A küldemények kiszállítását a számla kiegyenlítése után 2 órán belül megkezdjük!Az át nem vett küldeményeket csak újabb szállítási költség megfizetése esetén áll módunkban kiszállítani!

A küldemény átadásáról értesítést küldünk!

Rólunk

Az Újbuda virágüzlet több éve működő kreatív műhely amely széles választékkal várja vásárlóit.

Kínálatunkban megtalálhatóak a változatos virágkompozíciók mellett az ajándéktárgyak,lakásdekoráció és a szezonális termékek is. A virág mellé választhat magas minőséget képviselő csokoládéink közül is amelyek nem csak különleges ízt hanem esztétikai élményt is nyújtanak.

Több éve foglalkozunk esküvők, rendezvények, virág és dekorációk tervezésével, kivitelezésével, valamint ehhez szükséges alapanyagok és kellékek kereskedelmével. Munkáinkban a legújabb irányvonalakat képviseljük, arra törekszünk, hogy minden igényt megvalósítsunk.Esküvő: Az esküvő csokrai és a helyszín látványvilága az egyik legfontosabb pontja az esküvő atmoszférájának. Te kiválasztod a színvilágot, a stílust, elmondod, mit szeretsz, mi az, ami közel áll hozzád, mi pedig létrehozzuk álmaid esküvőjét. Munkánkat professzionális színvonalon, nagy szakmai tapasztalattal végezzük. Virágdekorációnkkal meg alapozzuk a nagy nap meghitt hangulatát! 
Dekoráció: Rendezvények teljes körű dekorációját vállaljuk élővirággal, cserepes növényekkel és bármilyen dekorációs kiegészítővel. Mindig különlegeset, egyedi megoldásokat nyújtunk a tervezéstől a végső kivitelezésig kiváló minőségű, megbízható munkát végzünk. A legkisebb családi ünneptől a legnagyobb multi rendezvényig minden egyformán fontos számunkra.

A helyszínen is rendelhet személyesen virágküldést. Várjuk tehát üzletünkben is mert számunkra fontos a személyes kontaktus.

Címünk:Újbuda center tesco üzletsora

1117 Budapest Hengermalom út 19-21

Telefon:+36/1 2491761

            +36/309144163

 

Webáruház készítés